Translate

divendres, 5 d’abril del 2013

L'art de crear harmonia / El arte de Crear armonía


Benvinguts al nostre blog!!!
Amb aquest post et domem la benvinguda a Art 27, un estudi especialitzat en la creació i transformació dels espais habitats.
El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones creant espais harmònics i plens de vida. Analitzem i avaluem els entorns mitjançant la tècnica del Feng Shui i altres disciplines complementàries, com la geobiologia i la medicina de l'hàbitat.
Periòdicament publicarem articles relacionats amb la salut i el benestar de l'hàbitat en el nostre blog, per transmetre i donar a conèixer la relació existent entre els espais i les dinàmiques humanes.
A Art 27 gaudim creant i harmonitzant espais perquè sabem que contribuïm a millorar i harmonitzar la vida de les persones.

Un espai interior és la projecció Natural de l'Ànima
Coco Chanel


Bienvenidos a nuestro blog!!!
Con este post te damos la bienvenida a Art 27, un estudio especializado en la creación y transformación de los espacios habitados..
Nuestro objetivo es mejorar la calidad de vida de las personas creando espacios armónicos y llenos de vida. Analizamos y evaluamos los entornos mediante la técnica del Feng Shui y otras disciplinas complementarias, como la geobiología y la medicina del hábitat.
Periódicamente publicaremos artículos relacionados con la salud, el bienestar del hábitat en nuestro blog, para transmitir y dar a conocer la relación existente entre los espacios y las dinámicas humanas.
En Art 27 disfrutamos creando y armonizando espacios porque sabemos que contribuimos a mejorar y armonizar la vida de las personas.

Un espacio interior es la proyección Natural del Alma
Coco Chanel



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada